banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

MB1 zaalkampioen

Nieuws afbeelding 21-2-2017

Onder het toeziend oog van veel ouders uit Hoevelaken werd in Maarn op 11 februari jl. MB1 zaalkampioen. 

MB1 moest al vroeg aantreden in de besneeuwde sporthal van Maarn. Het was vooraf de vraag of kampioen worden zou gaan lukken, want Hoevelaken moest zowel winnen van Maarn als van de koploper Eemvallei. En zelfs dan was Hoevelaken niet zeker van de titel, want als Eemvallei met grote cijfers zou winnen van Maarn konden zij alsnog kampioen worden. Heel spannend dus! 

Onze meiden begonnen goed door met 3-0 van de thuisclub Maarn te winnen. Direct daarna volgde de wedstrijd tegen Eemvallei. Na de verdiende 1-0 voor Hoevelaken volgde de ene na de andere strafcorner tegen. Door fantastisch keeperswerk van Sifra Gevers veranderde de stand gelukkig niet meer. Op dat moment had Hoevelaken een gelijk aantal punten met Eemvallei maar een beter doelsaldo. Alleen als Eemvallei met 4 punten verschil zou winnen van Maarn zouden zij nog kampioen kunnen worden. Het hele team MB1 en een aantal ouders moedigden Maarn daarom aan...en met succes: ze scoorden 1-0. Uiteindelijk werd het nog 3-1 voor Eemvallei, net niet genoeg voor het kampioenschap. 

Daardoor werd het team van coach Merlijn van Bokhorst dus na een spannende ochtend Zaalkampioen 2016-2017. Een fantastische prestatie, meiden! Dat belooft nog wat voor de veldcompetitie.

 

Twitter