banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Voorstelling: Wel Winnen, he!

Nieuws afbeelding 5-11-2013

Vorig jaar hebben meer dan 23.000 mensen de voorstelling "Wel Winnen, hè!" bezocht. Een succes welke we dit seizoen wederom willen behalen. Vanaf september 2013 zijn er ook voorstellingen speciaal voor ouders gepland. Ouders spelen namelijk een grote rol in de sportbeleving van kinderen. Om die reden willen we voor deze groep ook een aanbod doen vanuit het programma 'Naar een Veiliger Sportklimaat'.


Wij willen graag vrijwilligers en ouders uitnodigen om de voorstelling te bezoeken.
Een inspirerende show voor alle betrokkenen van sportverenigingen.


De voorstellingen in uw district vinden plaats op:
- Voor vrijwilligers: Donderdag 21 november 2013; Locatie: Montfoort, St. Joseph
- Voor ouders: Maandag 16 december 2013; Locatie: Amersfoort, De Flint


De inloop is vanaf 19:30 en de voorstelling duurt van 20:00 t/m 21:30 uur.


Deze voorstelling gaat over het effectief begeleiden van jeugdsporters en is bedoeld voor trainers en coaches in de sport, ouders van sportende kinderen en voor bestuurs- en commissieleden, die bij hun sportclub een cultuur willen neerzetten waarin prestaties verbeteren, het aantal afhakers terugloopt, het aantal vrijwilligers juist toeneemt en ook sportiviteit en respect toeneemt.


Voor maar € 5,- p.p. heeft u een avondje uit en kunt u gezellig met elkaar als bestuur, commissie, coaches, trainers of ouders naar een voorstelling gaan.


Zie de bijlagen voor meer informatie over deze voorstellingen:
- Uitnodiging Vrijwilligers
- Uitnodiging Ouders

 

Twitter