banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Bijzondere leden in het zonnetje

Nieuws afbeelding 11-11-2016
Lid van Verdienste
De ledenvergadering is ook altijd een mooi moment om aandacht te geven aan iedereen die een bijzondere bijdrage heeft geleverd. Ellen Imhof is bovendien benoemd tot lid van Verdienste. Ellen heeft de afgelopen jaren enorm veel werk verzet. Ze zat in het Bestuur vrijwilligerscoördinator, maar daarvoor ook in de activiteitencommissie. Het was dan ook een breed gedragen besluit haar deze eer te geven. Leuk om te doen ook trouwens!!  


Pullen van verdienste
Nu werken er meer bijzondere mensen mee aan de club, vandaar dat we ook dit jaar weer een aantal ‘pullen van verdienste’ konden toekennen. 
  • Saskia Faber (Communicatie commissie/nieuwe website)
  • Laurens Hoekstra (Sponsorcommissie)
  • Olaf Steur (jeugdtrainer/Taskforce Jeugdhockeyplan)
  • Reinout Bootsman (assistent penningmeester)
  • Erwin van Schendel (webmaster)
  • Simone van der Marck was er tijdens de ALV niet bij, maar ook zij is Pul van Verdienste geworden. Als directe buurvrouw van de club en all-round vrijwilliger (want wat doet ze niet) is dit eerbetoon zeker op z'n plaats.

Eregallerij in het clubhuis
Ook hebben we een mooie nieuwe plek om onze diverse bijzondere leden te eren mogen onthullen. In het clubhuis hangt vanaf nu een prachtig bord dat Henk de Boer heeft gemaakt. Het is een eerbetoon aan iedereen die zich als vrijwilliger heeft ingezet voor de club, gemaakt van de oude open haard die ooit in het clubhuis hing.

 

Twitter