banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Heren 1 in 2e ronde Silver Cup tegen THCC Kromhouters

Nieuws afbeelding 7-11-2016
Heren 1 is erin geslaagd om de poulefase van de Silver Cup (=bekercompetitie) in Roden te overleven. Zij moeten het nu op 11 november opnemen tegen THCC De Kromhouters uit Tiel.

Iedereen is uitgenodigd om deze wedstrijd te komen bekijken en onze heren naar de overwinning te schreeuwen.

Over de Silver Cup
Het is zover: de bekercompetitie komt terug in het hockey. <naam vereniging> liet deze kans niet zomaar aan haar voorbij gaan en neemt met het eerste herenteam deel aan de Silver Cup 2016-2017. De Silver Cup is het bekertoernooi waarin eerste tot en met vierde klasse teams strijden om de KNHB beker. Er wordt gestart met enkel een herencompetitie. 

In totaal doen 164 teams mee aan de Silver Cup 2016-2017. Er wordt in acht ronden gespeeld waarbij telkens een klasse hoger aanhaakt. Ronde 1 betreft een poulefase, daarna werd gespeeld volgens het knock-out principe. Heren 1 van MHCH speelde in Roden en heeft daar de eerste ronde overleefd. Wedstrijden worden gespeeld op de vrijdagavonden en in de vrije weekenden. Tot aan de kwartfinales speelt het laagst spelende team thuis. Indien teams op eenzelfde niveau spelen en vanaf de kwartfinales bepaalt de loting wie thuis speelt, het eerst gelote team speelt dan thuis.

Uitbreiden bekercompetitie
In eerste instantie wordt gestart met de Silver Cup Heren. Volgend seizoen komt er een Silver Cup en Gold Cup voor dames en heren. De Gold Cup is het bekertoernooi waarin hoofdklasse en overgangsklasse teams strijden om de KNHB beker. De top 3 van de Silver Cup plaatst zich voor de Gold Cup seizoen 2017-2018.

Meer weten over de opzet van de KNHB Bekercompetitie? Ga naar www.knhb.nl

 

Twitter