banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Belangrijk: automatische incasso contributie

13-10-2016
Zoals al in de nieuwsbrief is aangekondigd start MHC Hoevelaken dit seizoen met het automatisch incasseren van de contributienota 2016/2017. Het automatisch incasseren houdt in dat het bedrag van de contributie in 2 keer, (eind oktober en eind november) van je bankrekening wordt afgeschreven. Je hebt er dus geen omkijken meer naar en betaalt in 2 keer. Voor MHCH is er zo beter zicht op de inkomende geldstroom en wordt het innen van de contributies makkelijker. 

Automatische incasso in 2 termijnen: wat moet ik doen?
Alvorens MHCH kan incasseren is er een incasssomachtiging en een IBAN-nummer nodig;  Je geeft dit simpel en snel aan MHCH door: log in via de website www.mhch.nl (dus niet via de LISA app) om de informatie door te geven (zie instructies in de bijlage). MHCH incasseert vervolgens het contributiebedrag in 2 termijnen (elke termijn 50%; eind oktober en eind november). Je ontvangt per mail de contributienota.
 
De wijziging moet vóór 15 oktober zijn doorgevoerd in LISA. Wanneer dit niet lukt, zal de automatische incasso niet meer worden doorgevoerd.

Ik wil geen automatische incasso
Je hoeft hier verder geen actie voor te ondernemen. Je ontvangt één totaalnota, die je binnen 30 dagen moet betalen. Contributienota's zullen niet meer per post, maar per e-mail worden verstuurd.

Contributienota's per mail: is mijn e-mailadres nog correct?
Omdat de nota's vanaf dit jaar aan iedereen per mail worden verstuurd, is het belangrijk om te controleren of de e-mailadressen goed geregistreerd staan in LISA. 

Bij vragen kun je contact opnemen met contributie-inning@mhch.nl


Ik weet mijn lidnummer niet meer?
Alle leden hebben een e-mail gehad over de automatische incasso van de contributie. Hierin is het lidnummer ook opgenomen. Soms zijn het er mee dan 1, omdat er meerdere lidnummers gekoppeld zijn aan het desbetreffende e-mailadres

Ik weet mijn wachtwoord niet meer?
Je kunt via het inlogscherm m.b.t. je e-mailadres en lidnummer een nieuw wachtwoord aanvragen. Je ontvangt daarvan bericht via e-mail.


 
Bijlage

Twitter