banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Semi-waterveld officieel in gebruik genomen

Nieuws afbeelding 28-8-2016
Zondag 28 augustus wordt het nieuwe semi-waterveld van MHC Hoevelaken officieel in gebruik genomen door sportwethouder Nadya Akkouh: door het inschakelen van de watersproei-installatie was de officiële opening een feit!

Daarna was het de beurt aan ons Heren 1 tegen Leusden Heren 1 het team hield de eer van Hoevelaken hoog door in deze openingswedstrijd Leusden niet te laten winnen. Na een snelle, spannende strijd bleef ons mooie nieuwe scorebord op 2-2 staan. 

MHC Hoevelaken is ontzettend blij met dit nieuwe veld, niet in de laatste plaats omdat alle thuiswedstrijden van Heren 1 en Dames 1 straks weer op het eerste veld  zullen worden gespeeld, zoals het hoort. Met het nieuwe terras en het nieuwe – binnenkort in gebruik te nemen scorebord – is dit een mooie start van het nieuwe seizoen.

Er is nu een kwalitatief uitstekend veld én een extra oefenveldje gerealiseerd. Dit kon niet zonder hulp van de vele vrijwilligers (onder aanvoering van Harmen Heida) die aan het begin van de vakantie hard gewerkt hebben om de sloopwerkzaamheden te doen: verwijderen van dug-outs, hekken, straatwerk etcetera. De aannemer kon daarna gelijk aan de slag met het verwijderen van het kunstgras en het benodigde grondwerk.  

Onze dank aan alle vrijwilligers die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt!

foto's Heren 1 - Leusden Heren 1: http://www.mhchfotoboek.nl/#!album-140
 

Twitter