banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Sportminded Hoevelaken opnieuw succesvol (30 juni 2016)

Nieuws afbeelding 28-8-2016
Donderdag 30 juni 2016 organiseerden de sponsorcommissies van sc Hoevelaken en de Mixed Hockeyclub Hoevelaken voor de twaalfde keer sinds november 2009 in gezamenlijkheid een netwerkbijeenkomst voor hun gezamenlijke belangrijkste sponsoren. Bijna vijftig sponsoren hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging en troffen elkaar op de nieuwe locatie van Van Duinkerken Sport & Kamperen in Nijkerk. In twee groepen kregen de aanwezigen een rondleiding door het nieuwe pand en kregen zij een inkijk in de opbouw van het bedrijf.

Als gastspreekster was door de organisatoren van Sportminded Hoevelaken voormalig judoka Edith Bosch bereid gevonden, om de sponsoren te voorzien van een inspirerend verhaal. Edith Bosch nam viermaal deel aan de Olympische Spelen, behaalde diverse medailles in de materialen zilver en brons en nam eenmaal deel aan Expeditie Robinson. Momenteel is zij life coach en put in die functie voornamelijk uit eigen ervaring. "Uit elke uitdaging valt winst te behalen, als je de regie maar in eigen hand neemt”.Hoe zit je in je energie, hoe sta je er emotioneel voor, hoe sterk ben je mentaal en hoe is je spirituele situatie? Deze vier kernvragen stonden centraal in het betoog, dat Edith Bosch voor de aanwezigen hield. Mede door haar bijdrage was de afronding van het eerste dozijn bijeenkomsten van Sportminded Hoevelaken opnieuw een succes. Uiteraard met dank aan Rabobank Eemland, al vanaf de eerste bijeenkomst de vaste partner van Sportminded Hoevelaken. 

Twitter