banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Samen Stockey Krassen voor het Jeugdsportfonds!

21-10-2013

Wil je kans maken op kaartjes voor het WK Hockey voor jouw hele team en een bijdrage leveren aan het goede doel? Doe dan mee aan de actie Stockey krassen voor het Jeugdsportfonds!


De actie

Sporten is fijn en leuk! Het Jeugdsportfonds wil het daarom sporten voor zoveel mogelijk kinderen mogelijk maken. Omdat 2014 in het teken staat van het WK Hockey dat in Nederland wordt georganiseerd heeft het jeugdsportfonds samen met de Rabobank en de Hockeybond de actie ‘Stockey krassen voor het Jeugdsportfonds’ bedacht! Het doel is om in 2014, 2014 kinderen te laten sporten met het geld dat wordt opgehaald met deze actie. Hierbij hebben wij jouw hulp hard nodig!


Hoe werkt het

Meld jouw club of team nu aan via www.stockeykrassen.nlJe krijgt dan kraskaarten thuisgestuurd. Iedere kraskaart is € 30,- waard. Vraag jouw ouders, opa’s, oma’s, familie en vrienden een vakje open te krassen. De bedragen onder de krasvakjes zijn € 2,-, € 3,- en € 4,-. Na het krassen vul je de gegevens van de krasser in en stuur je uiteindelijk de compleet ingevulde kaart (alle vakjes zijn gekrast) op naar het Jeugdsportfonds. Je krijgt voor jouw volle kraskaart een paar exclusieve Rabo WK-hockeysokken thuisgestuurd!


Wat kun je nog meer winnen?

Haal je met je team het meeste geld op van alle teams die meedoen aan de actie, dan maak je kans op een bezoek aan het WK-Hockey in 2014! Ook maak je kans op een Stockey Mascotte voor jouw team!


Volle kraskaarten kunnen nog tot 30 november worden ingeleverd! Dus wees er snel bij om nog kans te maken op deze mooie prijzen! Kijk voor meer informatie over de actie op www.stockeykrassen.nl

 

Twitter