banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Even voorstellen: Edgar Eggen

2-6-2016
Wellicht voor de nodige leden al lang een bekend gezicht, maar hierbij dan toch nog even officieel voorstellen: mijn naam is Edgar Eggen, 48 jaar oud en sinds 2007 lid van MHCH. Verder getrouwd met Judith en in het bezit van 2 dochters: Tamara (oud-lid) en Jessica (A1). Zelf hockey ik in het roem(be)ruchte Veteranen-B, waar ik al een aantal jaren de vaste keeper ben.

Beroepsmatig ben ik zelfstandig ondernemer en eigenaar van een bedrijf in Nieuwegein wat voornamelijk allerlei oude media digitaliseert: VDH-media / Filmscanning.nl.

Bestuurslid Bar & Beheer 
Buiten het hockeyen ben ik voor het eerst actief aan de slag gegaan voor de vereniging  tijdens de voorzittersperiode van Ton Vlek met het intern verbouwen van het interieur van ons clubhuis naar de huidige gezellige situatie. Naar aanleiding van het aftreden van mijn voorganger Rob de Vries als bestuurslid Bar & Beheer ben ik aangetreden als zijn opvolger en gelijk volop in allerlei lopende en nieuwe plannen gedoken: uitbreiding van het terras, plaatsen van ons immense scorebord, vervanging van ons Veld-1, realiseren van een oefenhoek en pompinstallatie, de blokhut op het terras, vernieuwing van de tapinstallatie, etc. Gelukkig kan ik hierbij regelmatig dankbaar gebruik maken van ons klusteam met de onvermoeibare co√∂rdinator en drijvende kracht Harmen Heida.
 
Ook voor de komende jaren staan er nog legio plannen op stapel waarbij het doel is onze club nog gezelliger, netter, veiliger en gewoon leuker te maken. Input of handjes hiervoor zijn altijd welkom en spreek me dan ook gerust aan of laat het weten via beheer@mhch.nl.

 

Twitter