banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Bovelander hockeykamp 2016

Nieuws afbeelding 21-6-2016

Ook dit jaar organiseert Bovelander weer 2 kampen op het MHCH terrein in de laatste week van de zomervakantie: van 15 t/m 17 augustus is het weer 3 dagen lang hockey fun van 9.00 - 17.30 uur op het MHCH complex. De kosten voor beide kampen bedragen € 169.

Alvast even voorproeven hoe het is? Klik hier voor de foto's van het kamp van vorig jaar

Mini hockeykamp voor kids van 6 t/m 9 jaar

Wat ga je doen allemaal? Lekker trainen onder begeleiding van ervaren B&B Trainers, veel partijtjes en kampspelletjes, een clinic met (ex) hockey international, liedjes zingen en lekker gek doen met de begeleiding. 

Wat is er verder? Voor iedereen het speciale Bovelander kampshirt, bidon en polsbandje, een opblaasarena, springkussen en speciale spellen, een heerlijke lunch, tussendoortjes en warme snack en veel nieuwe vrienden!

Top hockeydagen voor hockeyliefhebbers van 10 t/m 13 jaar

Wat ga je doen? Hockeyen, hockeyen en nog eens hockeyen, intensieve trainingen met snelheidsmeters, sleeptafels en ballenkanonnen, trainen met de International, veel partijtjes! 

Wat is er verder? Trainingen met een speciaal thema waaronder scoren, passen, verdedigen, een persconferentie met de International, heerlijke lunch, tussendoortjes en warme snack, het unieke Bovelander Kampshirt, bidon en polsbandje en veel nieuwe vrienden!

 

Twitter