banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Nieuwe spelregelcursus in april

2-4-2016
Ook dit voorjaar wordt er weer kosteloos een spelregelcursus aangeboden aan ouders, die de regels (beter) willen leren kennen.  De cursus bestaat uit een e-learning module van de KNHB, aangevuld met een instructieavond op 14 april.  

Meer dan 50 ouders hebben inmiddels de cursus gevolgd. Het leidt tot meer inzicht in het spel van de kinderen en dus ook betrokkenheid door de ouders. Let op: dit creƫert geen fluitverplichtingen, maar MHCH rekent er wel op dat het hele traject wordt afgemaakt.

E-learning
In de e-learning module van KNHB worden de spelregels op een ontspannen manier per onderwerp uitgelegd met behulp van korte filmpjes en spelsituaties. De module kan in eigen tempo - en waarom niet samen met het hockeyend kroost- doorlopen worden. 

Instructie avond 14 april
De instructie avond is vanaf 20:00 uur in het clubhuis. Tijdens de instructieavond wordt e.e.a. nog eens op een rijtje gezet en kunnen vragen en onduidelijkheden worden besproken.

Toets 21 april
Op 21 april wordt de cursus afgesloten met een toets. Deelname aan de cursus is kosteloos en verplicht tot niets, maar we verwachten wel dat deelnemers het hele traject -inclusief toets- afmaken.

Aanmelden kan bij arbitrage@mhch.nl voor 3 april. De e-learning module is beschikbaar direct bij aanmelding.
 

Twitter