banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Verslag: 20 maart was het Dolle Zondag

Nieuws afbeelding 21-3-2016
Dit seizoen viert de Mixed Hockeyclub Hoevelaken met diverse festiviteiten uitbundig haar 40-jarig bestaan. Het heuglijke feit wordt luister bijgezet met een jubileummagazine. Het eerste exemplaar van het magazine is afgelopen zondag 20 maart uitgereikt door samenstellers Jos Bouten en vormgever Joep van Gestel aan voorzitter Hein Brans.

Het boek is dan ook vanaf nu te koop in het clubhuis voor € 5 per stuk. Ook is er de mogelijkheid om het magazine online te bestellen via http://goo.gl/forms/L4UYl4S0Eu  De prijs bedraagt dan € 8,50 (incl verzending binnen Nederland)

Dolle Zondag
Deze zondag was de eerste zondag van de 2e helft van het seizoen waarbij meerdere teams thuis speelden, waaronder Dames 1 en Heren 1. De middag werd dan ook opgevrolijkt met muziek, een BBQ, activiteiten voor de kinderen. Ook de nieuwe picknicktafels, bekostigd met de opbrengst van de Grote Clubactie, zijn in gebruik genomen. Jammer van het druilerige weer, maar dat mocht de pret niet drukken.

Dames 1
Dames 1 haalde helaas geen punten tegen nummer 2 Nieuwkoop maar de dames hebben voor het thuispubliek een goede wedstrijd gespeeld. Regelmatig waren we in de cirkel van de tegenstander te vinden maar de bal wilde niet in het doel helaas. Met 0-0 de rust in was een mooie stand en misschien ook wel een mooie eindstand - in ieder geval gelijk spel. Doel is het tweede helft van het seizoen nog een mooi aantal punten te pakken en met het spel van vandaag gaat dat zeker nog lukken! Volgende wedstrijd uit tegen Nijkerk.

Impressie van de overhandiging van het magazine en de wedstrijd van Dames 1 (met dank aan Nijkerk Nieuws: https://youtu.be/F1J6Js6fvyI

Heren 1
Het eerste Herenteam van MHCH moest aantreden tegen rivaal HC Eemvallei. Ondanks eerdere uitingen in de pers over een overduidelijke winst, heeft Eemvallei het onderspit moeten delfen. MHCH Heren 1 won met 3-2 in eigen huis.

Zaalhockey Kampioen: huldiging Heren 1
Na de wedstrijd zijn de mannen nog passend in het zonnetje gezet vanwege het Zaalhockey kampioenschap. Dit kampioenschap werd behaald op 14 februari in een spannende wedstrijd tegen directe concurrent Maarssen. Een geweldige prestatie die gevierd moest worden. De Heren kregen –net als MC3 vorige week- uit handen van  de voorzitter Hein Brans een medaille omgehangen. Foto credits: 
Rodney Kersten (overhandiging 1e exemplaar jubileummagazine)
Bart Huls (huldiging Heren 1)
 

Twitter