banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

2 nieuwe bordsponsoren

12-11-2015
Duo Duo en Bilderberg Hotel De Klepperman waren al bordsponsor van MHCH. Maar zij hebben recent aangegeven nog een tweede bord te willen sponsoren! 
Duo Duo biedt alles voor de vrouw die persoonlijkheid, mode en comfort weet te combineren. Je kunt er uitstekend terecht als je ervan houdt om je vrouwelijk, casual en smaakvol te kleden, en oog hebt voor kwaliteit. Je vindt er een vaste collectie van diverse bekende merken, aangevuld met trends van het seizoen.

Ook voor de heren biedt Duo Duo verschillende stijlen, waardoor er voor elk type man wel een passende outfit te vinden is; van mooie stoere colberts en strakke overhemden tot casual stoere kleding die past bij jonge mannen en stoere heren die houden van stevige materialen die tegen een stootje kunnen. 

Op woensdag 25 november houdt Duo Duo een speciale Plus Size Ladies Night. Op deze avond zal er een styliste aanwezig zijn die jou in de nieuwste collectie van Zizzi laat stralen. Er is ook een model die de collectie van ZIZZI showt terwijl jij kunt genieten van een heerlijk verzorgd hapje en een drankje. Bovendien ontvang je op deze avond 10% korting op hele collectie van ZIZZI, je krijgt een gratis Goody Bag en er wordt onder de gasten een compleet nieuwe outfit van ZIZZI verloot! De avond begint om 19.00 uur en duurt tot circa 22.00 uur. Wil je er ook bij zijn? Meld je dan snel aan via info@duoduo.nl

Meer informatie op www.duoduo.nl

Bilderberg Hotel De Klepperman
Bilderberg Hotel De Klepperman is een, meer dan, karakteristiek hotel waar u authentieke gastvrijheid ervaart. Een combinatie van culinaire genoegens, stad en natuur en de Thalgo Spa & Beauty. Een ideale uitvalsbasis, zowel zakelijk als privé.

U kunt uw overnachting combineren met één van de aantrekkelijke arrangementen. Het ‘Proef Amersfoort’ arrangement bijvoorbeeld, waarbij u twee nachten kunt genieten van de gastvrijheid van Hotel De Klepperman en daarnaast een bezoek Amersfoort en omgeving kunt brengen. Inclusief fietshuur en heel veel vouchers voor speciale lekkernijen in de omgeving. Of ‘De Wellness Break’, een tweedaags arrangement waarbij u compleet in de watten wordt gelegd. U kunt genieten van een vier uur wellness met verschillende massages en entree tot de fitnessruimte, sauna, whirlpool en het Turks stoombad. Bovendien krijgt u een heerlijke high tea. 

Maar ook tijdens de feestdagen kunt u genieten van de luxe en het comfort van Hotel De Klepperman, met een culinair kerstdiner, een heerlijk kerstontbijt en overnachten in een lekker comfortabel bed. Kijk snel voor alle mogelijkheden op https://www.bilderberg.nl/hoevelaken/hotel-de-klepperman/.
 

Twitter