banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Nieuwe voorzitter Hein Brans stelt zich voor

10-11-2015
Sinds 29 oktober mag ik mij voorzitter noemen van MHC Hoevelaken. Een hele eer en bovendien een rol waar ik hopelijk een goede bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van de club. Een goede reden om mij kort voor te stellen. 

Mijn naam is Hein Brans, ik ben 46 jaar, getrouwd met Roos en vader van Abel en Madelief. Wij zijn in  2002 in Hoevelaken komen wonen en dit bevalt ons erg goed. Ik ben geboren en getogen in Twente en werk in Den Haag bij een grote pensioenuitvoerder. 

Ik hockey al ruim 35 jaar. Eerst in Almelo, later in Groningen en Utrecht en nu alweer ruim 11 jaar in Hoevelaken bij de Veteranen. Sinds september hockeyt het hele gezin…! Zowel in mijn jeugd, tijdens mijn studie als ook nu is hockey voor mij altijd dé combinatie geweest van een mooie sport en veel gezelligheid. 

Dit is wat ik ook herken bij deze hockeyclub. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van de jeugd, en ook op sociaal gebied wordt er het nodige georganiseerd. Dit kan alleen met de inzet van (vele) vrijwilligers.  Gelukkig zijn deze er talrijk! Iets terug doen voor je club is ook voor mij dé reden om me als voorzitter te willen inzetten. 

Wat voor mij voorop staat is dat de club voor iedereen toegankelijk blijft en waar gezelligheid en ambitie hand in hand gaan. Hockey is een prachtige innovatieve sport en ik heb het geluk gehad een aantal keer kampioen te mogen worden. Vorig seizoen is Heren 1 dit ook goed gelukt, en eigenlijk gun ik dit iedereen. 
In een hechte groep, lekker trainen, mooie wedstrijden spelen en vooral veel plezier hebben. Dat is de basis voor elk kampioenschap volgens mij.

De komende periode ga ik mij in eerste instantie verder verdiepen in het reilen en zeilen van de club. Op basis hiervan zal ik samen met het bestuur het beleidsplan gaan actualiseren. Er zal veel aandacht blijven voor de diverse groepen die actief zijn, het ontwikkelen van de trainingen, het organiseren van goede en leuke activiteiten, maar zeker ook voor verbeteringen in en om het clubhuis. Dat behoud van onze sponsoren en de goede relatie met de gemeente hier van groot belang zijn, spreekt voor zich. 

Mocht je goede ideeën hebben, schroom dan niet mij te benaderen. Ik heb er in elk geval veel zin en hoop jullie snel te mogen begroeten! 
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Twitter