banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Info Zaalhockey

Nieuws afbeelding 14-10-2015
Alle 16 junioren 11-tallen en senioren H1 en D1 zijn inmiddels opgegeven voor de zaalhockey competitie. Hieronder nog wat belangrijke informatie en data: 
 
Woensdag 11 november: informatieavond en verkoopmarkt zaalhockey in Sportcafé de Slag 
Deze informatieavond is bedoeld voor spelers, coaches, trainers én scheidsrechters. Op deze avond worden, naast alle nuttige informatie ook de hoezen en riempjes voor de keepers en coachinformatie uitgedeeld.
Zoals elk jaar vragen we ook Van Duinkerken weer aanwezig te zijn met een compleet pakket aan zaalhockeyspullen zoals sticks, handschoenen e.d. die met aantrekkelijke kortingen te koop worden aangeboden. De avond start met de verkoopmarkt vanaf 18.00 uur. Om 19.30 uur begint de informatieavond. 
 
Trainersclinic op vrijdag 13 november van 18-20 uur
Speciaal voor alle zaalhockey trainers worden door een aantal ervaren zaaltrainers uitleg en tips gegeven over de belangrijkste basisoefeningen bij de zaalhockey. De oefeningen kunnen meteen in de praktijk worden gebracht in de zaal. Ook coaches en overige trainers zijn van harte welkom. 
 
Trainingen in De Slag, Sporthal Corlaer of Strijland
De meeste zaaltrainingen worden gegeven in De Slag in Hoevelaken, maar het is dit jaar ook mogelijk dat er trainingen gepland worden in Sporthal Corlaer of Strijland. We streven ernaar om voor elk team 5 trainingen in te plannen, waarvan 3 vóór de start  van de competitie. Aan het trainingsschema wordt nog gewerkt. Dit volgt z.s.m. 

Oefenwedstrijden 
Er worden vanuit de zaalcommissie geen oefenwedstrijden georganiseerd. Indien je een oefenwedstrijd wilt spelen, kun je contact opnemen met de zaalcommissie via zaalhockey@mhch.nl.

Taken coaches/teammanagers t.a.v. zaalhockey
Vooruitlopend op de informatie avond willen we jullie alvast wijzen op onderstaande taken die we, evenals vorig jaar, bij de coaches/teammanagers willen neerleggen:
  • Indelen ouders voor zaalleiding op thuisspeeldagen in De Slag (blok van 2 uur)
  • Indelen ouders voor rijden bij uitwedstrijden.

Archief nieuwsbrieven zaalhockey 2015-2016
 

Twitter