banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Trimhockey clinic succes: extra clinic op 6 sept.

31-8-2015
De regenbuien waren vertrokken en een mooi zonnetje kondigde zich aan. Perfect weer voor een trimclinic. 15 beginnende trimmers hadden zich gemeld voor koffie, thee en koekjes. Maar ook – en niet in de minste plaats – om de basisbeginselen van het hockeyspel onder de knie te krijgen. Een getalenteerde groep ditmaal die na anderhalf uur basistechniek (pushen, flatsen, slaan en drijven) de bal met volle kracht op het doel mocht slaan. En hoe! Zie op de foto’s het resultaat. 

Extra clinic zondag 6 september
Vanwege het succes heeft het trimteam o.l.v. Ton, Remco en Wim besloten - bij voldoende belangstelling - nog een clinic te organiseren. Diegenen die er vanochtend niet bij konden zijn, diegenen die het ook leuk lijkt om eens een bal te slaan en allen die het leuk vinden om de oefeningen van deze ochtend nog eens te herhalen zijn dan van harte welkom. De tweede clinic zal plaatsvinden op zondag 6 september van 11:00–12:30 uur. Aanmelden kan via wimhockey@tjaberinga.com.
 

Twitter