banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Save the date: 20 juni Let's Stick Together-dag!

Nieuws afbeelding 21-4-2015
Save the date! Op zaterdag 20 juni wordt weer de jaarlijkse Let’s Stick Together-dag bij MHCH georganiseerd. Samen met de kampioenshuldiging en de vrijwilligersbarbeque. 
 
Bij deze het verzoek deze belangrijke dag nu al in jullie agenda te reserveren! Het exacte tijdstip volgt nog, deze is afhankelijk van het team waarin jouw kind volgend seizoen gaat spelen.
 
Algemene agenda:
  • 09:00 - 13:00 uur: Teambijeenkomsten jongste jeugd
  • 13:00 - 16:00 uur: Teambijeenkomsten jeugd
  • 16:00 uur: Kampioenshuldiging
  • 17:00 uur: Vrijwilligers BBQ
 
Wat doen de kinderen?
Tijdens de Let’s Stick Together-dag gaan de kinderen kennismaken met hun nieuwe team van volgend seizoen. Ze worden door Heren 1 vermaakt met verschillende leuke hockey- en teambuilding activiteiten. En we hebben nog een paar leuke andere verrassingen voor ze in petto…
 
Wat doen de ouders?
Tegelijkertijd gaan alle ouders/verzorgers per team bij elkaar zitten om met elkaar kennis te maken én de verschillende taken ‘rondom het team’ onderling te verdelen, dit alles onder het genot van een kop koffie/thee met wat lekkers.
 
Net als voorgaande jaren gaan we ook dit jaar weer uit van een succesvolle dag, die niet alleen het nieuwe seizoen alvast inluidt maar ook een geweldige impuls geeft aan ons verenigingsgevoel: jij leert niet alleen de vereniging kennen maar wij leren jullie ook kennen. Want wie of wat is onze vereniging eigenlijk? Dat zijn wij met z’n allen! In dit filmpje wordt dat héél mooi weergegeven.
 
Zet hem alvast in je agenda: Let’s Stick Together-dag op zaterdag 20 juni 2015
Gezien het belang van deze dag voor het team én voor de vereniging is het belangrijk dat het spelend lid en ten minste één van de ouders/verzorgers aanwezig is. Laat jullie mede-teamgenoten hierbij niet in de steek en kom!
 
Meer informatie over deze dag volgt zo snel mogelijk, op de website en/of via de coaches en de mail. 
 

Twitter