banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Schoolhockeytoernooi in september 2015

10-2-2015
MHCH is blij met nieuwe leden; vooral jonge jongens zijn hard nodig! Om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met de hockeysport, willen wij in september een schoolhockeytoernooi organiseren! Het is de bedoeling dat de basisscholen (groep 3 t/m 8) dan een gezellige sportieve middag hebben, op de hockeyclub.

Voorbereiding gestart

We hebben de eerste stappen voor dit toernooi al gezet. Het vraagt veel voorbereidend werk, (waar behoorlijk over gebrainstormd wordt) maar gelukkig vonden wij in de KNHB en in hockeyclub Barneveld goede sparring-partners. Zij hebben ons al van de nodige tips voorzien!

Vrijwilligers nodig!
Er moet wel heel veel gedaan worden: scholen moeten enthousiast gemaakt worden; er moet een draaiboek komen; de benodigdheden moeten aanwezig zijn en er zijn voldoende vrijwilligers nodig. Deze vrijwilligers zijn nodig om op de basisscholen clinics te geven en om de sportdag zelf in goede banen te leiden. 

Wil jij helpen?
Wil je bijdragen en meer weten over de feestcommissie of dit schoolhockey toernooi? Heb je leuke ideeen? We horen het graag! Neem dan contact op met Chantal van Doorn, activiteitencommissie@mhch.nl
 

Twitter