banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Sinterklaas Kapoentje 2014

10-12-2014

Op 22 / 23 november jl. hebben we de actie ‘Scoren voor Kapoentje’ gedaan bij MHCH. Dit betrof een actie in samenwerking met de Rabobank in het kader van het Maatschappelijk Ondernemen. 

De jongens en meiden hebben gescoord voor wat ze waard waren en de gezamenlijke opbrengst van alle doelpunten was maar liefst €1064,30 (incl. een mooie bijdrage van de Rabobank van €250,-). Met dit bedrag kan Sinterklaas Kapoentje volgend jaar 30 kinderen blij maken met een zelf uitgekozen Sinterklaascadeautje. Dit betreft kinderen die wegens financiële omstandigheden van de ouders / verzorgers anders pakjesavond niet zouden kunnen meevieren.

Behalve het regelen van Sinterklaascadeautjes probeert Sinterklaas Kapoentje ook een verbindende rol te vervullen. De Stichting vind het belangrijk om mensen bewust te maken van het feit dat niet iedereen in dezelfde (financiele of maatschappelijke) situatie zit. Daarom is de stichting verschillende samenwerkingen aangegaan. Het ROC Midden Nederland, Welzijncollege heeft zich bijvoorbeeld bezig gehouden met het inpakken en distribueren van de cadeaus, het Wellant College heeft pepernoten gebakken en het drukwerk is grotendeels verzorgd door Drukpunt (onderdeel Amerpoort) Zo proberen de stichting samen te werken aan een mooi doel.  

 

Twitter