banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Op 22 en 23 november zijn doelpunten geld waard!!

16-11-2014
Op 22 en 23 november kunnen alle teams van MHCH, dus zowel jeugd, senioren en veteranen, "Scoren voor Kapoentje". Zo helpen we mee aan een onvergetelijke pakjesavond voor kinderen die de Sint anders aan zich voorbij zien gaan.

MHCH vraagt alle teams om deze dagen zoveel mogelijk doelpunten te maken en zich hiervoor te laten sponsoren door familieleden, vrienden en/of buren. Verder kun je met je team ook zelf leuke acties bedenken om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Wat moet je doen?
1. download en print het inschrijfformulier
2. zoek sponsoren voor een bedrag per doelpunt of eventueel voor een vast bedrag
3.speel de wedstrijd en maak zoveel mogelijk doelpunten
4. haal het geld op bij je sponsoren en verzamel het per team
5. deponeer de gesloten envelop voor 1 december in de verzameldoos in de kantine.
6. vergeet niet de naam van je team en het aantal spelers te vermelden.

Prijzen
Voor het team dat het meeste geld inzamelt heeft de Stichting een leuke teamverrassing t.w. een professionele fotoshoot door fotograaf Paul Voorthuis, op locatie naar keuze van de winnaars. Dit kan bijvoorbeeld een actie-shoot zijn op het hockeyveld, een stoere urbanshoot op de skatebaan, in een oude fabriek of zelf in een nieuw te openen klimmuur in Amersfoort. Ook mag het een ‘fashionshoot’ zijn. Dit is incl. kleding die beschikbaar wordt gesteld door kinderkledingzaak Delfino in Hoevelaken! Een kapper en visagiste zullen aanwezig zijn voor degeen die dat op prijs stelt.

Pietentraining
Tijdens de Pietentraining van 1 december is er aanvullend de mogelijkheid om te doneren aan Stichting Sinterklaas Kapoentje; op die dag staat er - naast thee en koffie- een collectebus in het clubhuis.

MVO ism Rabobank
Dit is een MVO activiteit van MHCH i.s.m. onze hoofdsponsor Rabobank. 


Meer informatie over Stichting Sinterklaas Kapoentje vind je op www.sinterklaaskapoentje.org

 

Twitter