banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

Bijeenkomst voor ouders van nieuwe jeugdleden

Nieuws afbeelding 1-9-2013

Aanstaande maandag, 2 september, is de eerste training van het nieuwe seizoen voor de Jongste Jeugd, Funkey en Benjamins!

Voor de kinderen die nieuw zijn op onze club zal dit best even een spannend moment zijn: wie zitten er bij mij in de training, wie is mijn trainer, hoe gaat zo’n training in zijn werk etc. Daarom worden de kinderen maandag goed opgevangen en ontvangen door zowel iemand van de technische commissie (Marianne Fiene), als de trainingscoördinator (Daniëlle van Omme), de hoofdtrainer (Luc Kemps) en hun eigen trainers.

Ook is op maandag 2 september Daniëlle Klabbers aanwezig als aanspreekpunt voor de ouders van alle nieuwe leden (Jongste Jeugd en Jeugd). Het zal immers ook voor de ouders van nieuwe leden wel even wennen zijn: hoe werkt het eigenlijk allemaal bij MHC Hoevelaken, bij wie moet ik zijn als ik vragen heb, wat wordt er van mij verwacht etc.

Daarom hebben wij tevens, voor ouders van nieuwe leden, een korte informatieve ouderbijeenkomst georganiseerd.
In tegenstelling tot wat in de nieuwsbrief staat is deze bijeenkomst op maandag 9 september tijdens de trainingen van de jongste jeugd.
De bijeenkomst duurt ongeveer een half uur.
De eerste bijeenkomst start om 17.30 uur en de tweede om 18.15 uur.

Alle ouders van nieuwe jeugdleden die zich vanaf 18 maart (= vorige ouderbijeenkomst) hebben aangemeld krijgen ook nog per mail een persoonlijke uitnodiging voor deze bijeenkomst met daarbij korte uitleg over de inhoud van de bijeenkomst.

 

Twitter