banner.jpg banner3.jpg header3.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg Sample 11 (1200x400) hi-res.jpg

Train-de-Trainer Bijeenkomst op 5 februari

Nieuws afbeelding 23-1-2018 Om de tweede helft van het seizoen goed van start te gaan, worden alle trainers van de Jongste Jeugd en de C en D-teams verwacht op deze verplichte 'train-de-trainer' bijeenkomst: 
Maandag 5 februari van 18.00 - 19.00 uur

Lees meer

Midwintercompetitie E3 en E6: controleer de speellocatie !

Nieuws afbeelding 13-1-2018 Voor al onze 3- en 6-tallen: Controleer goed de locatie van de wedstrijd voordat je vertrekt.
De Midwintercompetitie heeft een nieuwe opzet. Alle wedstrijden binnen 1 poule worden op 1 dag op 1 locatie gespeeld. Dit betekent dat een wedstrijd niet persé op de club van de genoemde tegenstander worden gespeeld. 

Lees meer

Toernooi voor de B & C-jeugd

Nieuws afbeelding 9-1-2018 VMHC Spitsbergen organiseert dit jaar weer het "C You There” toernooi voor de C-jeugd en het "Just Be There” toernooi voor de B-jeugd. Zij zijn op zoek naar B en C teams die heel veel zin hebben in een spetterend toernooi!


Data

Lees meer

Trainingsschema Zaalhockey

Nieuws afbeelding

28-11-2017 Het trainingsschema voor het komende zaalhockey seizoen is bekend. Zie bijlage voor het complete overzicht. In het schema staat hoe laat en in welke zaal er getraind gaat worden. De zaalhockeycommissie heeft geprobeerd om zoveel mogelijk trainingen in de week voor een wedstrijd in te plannen. Wij wensen jullie allemaal veel plezier in de zaal. 

Lees meer

Winterstop trainingen (jongste) jeugd

Nieuws afbeelding

11-11-2017 Winterstop voor jongste jeugd en jeugd:  Maandag 4 december 2017 t/m 7 januari 2018 zijn er geen veldtrainingen voor de jongste jeugd en junioren teams.   Trainingen Jongste Jeugd:  In de winter periode zal er op de maandag 1 keer per week getraind worden op het veld door de Funkey’s, Benjamins en 6 tallen. De trainingen starten 8  januari 2018 van 17.00 -

Lees meer

Gezocht: organisatorisch talent voor zaalhockeycommissie

Nieuws afbeelding

8-11-2017 Zoals jullie weten start het nieuwe zaalhockey seizoen bijna. De Technische Commissie is dringend op zoek naar 1 lid (het liefst 2 ;-) voor de zaalhockeycommissie die dit seizoen kan meelopen/meekijken en het dan volgend seizoen kan overnemen. 

Lees meer

Start werkzaamheden Weidelaan

Nieuws afbeelding

23-11-2017 Let op: in de week van 4 december wordt er aan de Weidelaan gestart met wegwerkzaamheden. Rechts en voor onze club worden er aanpassingen gedaan aan onder andere parkeerplaatsen, extra uitrit, aanbrengen verkeersdrempels, herinrichting grasveld en groenstroken. Wanneer alles gereed is, is mede afhankelijk van de weersomstandigheden. Dus het kan qua bereikbaarheid van de club invloed hebben op de

Lees meer

Jeugdplan in actie!

Nieuws afbeelding

16-11-2017 Het vorig jaar verschenen Jeugdplan staat volop ambitie. Het uitgangspunt is beter hockey door een professionelere aanpak van de trainingen. Daarin hebben we nu de eerste stappen toe gezet met de aanschaf van nieuwe trainingsmaterialen (o.a. touwen en mini-doeltjes), de basisopleiding voor alle jeugdtrainers en de train-de-trainer en coachavonden. De resultaten kunnen bijna niet uitblijven!

Lees meer

Twitter