banner.jpg banner3.jpg header3.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg Sample 11 (1200x400) hi-res.jpg

Aanstaande zondag is het weer Super Sunday

Nieuws afbeelding 19-9-2018 Aanstaande zondag 23 september spelen alle senioren teams thuis. Dus kom gezellig langs tijdens deze Super Sunday om de teams aan te moedigen onder het genot van verse soep, broodjes, een drankje en natuurlijk een gezellige sfeer! Zie hieronder het tijdschema: 

Lees meer

Ares Verbunt keepersclinic: iets voor jou?

Nieuws afbeelding 18-9-2018 Op zaterdag 20 oktober aanstaande is de 18e Ares Verbunt Hockey Keepersclinic in Apeldoorn.  Goed om je keepers-skills te verbeteren en leuk om te meten met andere keepers.

Lees meer

Meer weten over de spelregels?

Nieuws afbeelding 16-9-2018 Op maandag 15 oktober wordt in het clubhuis het spelregelexamen afgenomen bij de 1e jaars B- jeugd. Dit seizoen zullen 33 jeugdleden hun best doen om de scheidsrechterskaart te halen. Via de KNHB krijgen zij een online cursus (drillster) toegestuurd zodat iedereen zich de stof eigen kan maken.

Lees meer

Nieuw: Superloten Grote Club Actie

Nieuws afbeelding 15-9-2018 Vanaf dit jaar kun je via MHC Hoevelaken een SUPERLOT kopen. Een Superlot kost € 150 per stuk. Hiervoor krijg je als koper maar liefst 50 lotnummers die kans geven op de hoofdprijs van € 100.000 ! Dit Superlot kun je natuurlijk kopen voor jezelf. Maar ook leuk om deze samen met je team te kopen. Of als vorm van mini-sponsoring door een bedrijf. 

Lees meer

Herkenbare scheidsrechters bij MHCH

Nieuws afbeelding 8-9-2018 Vanaf 15 september zijn onze scheidsrechters goed herkenbaar door het gele poloshirtje met clublogo. En voor de koudere dagen zijn er ook bijpassende jasjes beschikbaar. 

Lees meer

3x gratis meetrainen met de 6- en 8-tallen

Nieuws afbeelding 5-9-2018 Heb je een vriendje of vriendinnetje (6-9 jaar) die het leuk lijkt om te gaan hockeyen? Of je zoon en/of dochter wil graag sporten en maar weet niet zeker of hockey de juiste sport is? Maak dan kennis maken met hockey bij MHCH! Je kan 3x gratis meetrainen met een team van leeftijdgenoten! Leren hoe je een stick vast houdt, flatsen, pushen en natuurlijk een goal scoren! 

Lees meer

Enthousiaste speelsters gezocht!

Nieuws afbeelding 5-9-2018 'Dames door de week': ooit van gehoord? De kans is groot van niet en juist dat is een probleem voor de doordeweekse competitie voor 30+ dames. Ook MHCH heeft een Veterinnen team dat op dinsdagochtend meedoet aan deze competitie. Zij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste speelsters. Het is een hele leuke competitie, zo lunchen de teams na afloop van de wedstrijd altijd nog met elkaar. Wil je meer

Lees meer

Dames 1 zoekt versterking, iets voor jou?

Nieuws afbeelding 3-9-2018 Het Dames 1 team van Hoevelaken komt ook dit jaar weer uit in de 4e klasse en is van plan er een goed seizoen van te maken! Het team heeft een aantal nieuwe goede speelsters erbij gekregen en is al gestart met de voorbereiding. Zo is er afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd gespeeld. We hebben echter nog plaats om het team helemaal compleet te maken . Wil je meer weten of een keertje

Lees meer

Scheidsrechter CS+ cursus

Nieuws afbeelding 2-9-2018 UPDATE: 4 van onze scheidsrechters gaan deze opleiding vanaf 15 september volgen. Het is dus niet meer mogelijk om je op te geven. Heel veel succes met deze opleiding!

Lees meer

Twintig jaar vrijwilliger – groot applaus voor Ron

Nieuws afbeelding

16-6-2018 Met veel enthousiasme en in verschillende functies heeft Ron Heeres de afgelopen 20 jaar de club geholpen en op gebied van trainingen en techniek veel verbeterd. Onder luid gejuich van de jongste jeugd hebben we afscheid genomen van een topvrijwilliger met een groot hart voor de club. 

Lees meer

Enrico maakte keepen leuk en belangrijk!

Nieuws afbeelding

15-6-2018 Na 15 jaar meer dan 100% inzet voor de keepers, stopt Enrico van Delden met de keeperstrainingen. Op de laatste training hebben we tijdens heel mooi weer afscheid genomen van een vrijwilliger met tomeloze inzet. 

Lees meer

Twitter