banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Maak kennis met hockey tijdens MHCH Beginnersclinic

Nieuws afbeelding 19-3-2019 Vind je het leuk om hockey uit te proberen? Doe dan mee aan de MHCH Beginnersclinic op zondagochtend 14 april. Vind je hockey dan nog steeds leuk, dan kun je ook nog in mei 3x gratis een uur trainen. Alle jongens en meisjes vanaf 5 jaar kunnen meedoen!

Lees meer

Prijswinnaars Grote Clubactie verrast

Nieuws afbeelding 9-3-2019 Onze club heeft afgelopen jaar weer meegedaan met de Grote Clubactie. Van de opbrengst van deze actie wil MHCH graag een overkapping op het terras realiseren. Onze jeugd is druk bezig geweest met de verkoop van de loten. 

En wat een mooi resultaat: € 1.993,80  Echt geweldig!

Lees meer

Schoolhockey: vrijwilligers gezocht

Nieuws afbeelding 25-2-2019 UPDATE: vrijwilligers voor 4 maart gevonden!

In maart kunnen de basisscholen van Hoevelaken - De Spreng, 't Blokhuus en De Hoeve - weer op een leuke manier kennis maken met de hockeysport en onze club. In plaats van een normale gymles komen ze naar onze club voor de lichaamsbeweging

Lees meer

Zaalhockey commissie in de Spotlight

Nieuws afbeelding

16-2-2019 Graag je speciale aandacht voor de vrijwilligers van onze Zaalhockey commissie. Deze commissie heeft een hele nieuwe bemensing. Klaas, Gerard en Bart hebben dit werk de afgelopen maanden met veel enthousiasme opgepakt. Zelfs tot in de late uurtjes werd nog gewerkt aan de indeling van de trainers en voor het regelen van alle accomodaties, wat niet altijd zonder slag of stoot ging.

Lees meer

Koop je een Volvo bij Serva? Dan help je onze club

Nieuws afbeelding

16-2-2019 Al vele jaren is Volvo Serva een zeer gewaardeerde sponsor van onze club. Zij steunen ons met diverse leuke acties op de club, zoals het Familietoernooi.

Lees meer

Technische commissie zoekt versterking

15-2-2019 De huidige technische commissie bestaat uit een voorzitter, wedstrijdsecretaris jongste jeugd,  wedstrijdsecretaris C/D jeugd, wedstrijdsecretaris A/B jeugd, wedstrijdsecretaris senioren, arbitrage, trainingsco√∂rdinator en materialen. De technische commissie is de schakel binnen de hockeyclub.  Na 6 en 8  jaar gaan de wedstrijdsecretarissen C/D en A/B jeugd na dit seizoen

Lees meer

MHCH bespaart nu al meer dan 25% CO2!

Nieuws afbeelding

16-2-2019 Terwijl de regering maar blijft dim-dammen over het klimaat akkoord en CO2 belasting heeft MHCH al de knop doorgehakt en is fase 1 van ons energieplan gerealiseerd: energie zuinige LED verlichting op veld 1!

Lees meer

Bovelander Hockeykampen 2019

Nieuws afbeelding

15-2-2019 Ook dit jaar organiseert MHCH in samenwerking met Bovelander Hockeykampen weer 2 zomerkampen: van 26 t/m 28 augustus 2019 is het hockey en fun in Hoevelaken.

Lees meer

Twitter