banner.jpg banner3.jpg header3.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg Sample 11 (1200x400) hi-res.jpg

Gezocht: wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding 29-5-2017 Met ingang van het volgende seizoen hebben we een vacature voor een Wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd. 

Lees meer

Verslag Shoot-out districtsfinale 14 mei

Nieuws afbeelding 24-5-2017 Voor de vierde keer organiseert de KNHB het NK Shoot Out. Een Shoot Out is een één op één duel tussen keeper en speler, waarbij de speler binnen acht seconden moet proberen te scoren. Elke deelnemende club aan de Shoot Out competitie organiseert een voorronde, de winnaars hiervan gaan naar de districtsfinale.

Lees meer

Let's Stick Together dag - 1 juli 2017

Nieuws afbeelding 24-5-2017 Om een vliegende start te maken voor het nieuwe hockeyseizoen 2017-2018 organiseren wij voor alle jeugdleden (Funkeys tot en met C jeugd, dus met uitzondering van de A en B jeugd) en hun ouders op zaterdag 1 juli weer de 'Let's stick together-dag'. In het schema onderaan deze mail zie je op welk tijdstip je verwacht wordt; in totaal duurt het maar een uurtje. 

Lees meer

Inschrijving gesloten: Volvo Familietoernooi 2017

Nieuws afbeelding 21-4-2017 Traditiegetrouw vindt dit toernooi plaats op 2e Pinksterdag en dat valt dit jaar op 5 juni a.s.  Er is plaats voor 12 familie- en vriendenteams (minimaal 8/max. 15 personen). Voorwaarde is wel dat je een ontzettend goed humeur meeneemt! Het wordt een toernooi wat in het teken staat van sportiviteit en het samengaan van klein en groot in een speels potje hockey!

Lees meer

Laatste trainingen dit seizoen

Nieuws afbeelding

19-5-2017 Het einde van het hockeyseizoen nadert. Hieronder vind je de informatie over wanneer de laatste trainingen zijn: 

Lees meer

Bovelander&Bovelander hockeykampen bij MHCH

Nieuws afbeelding

11-5-2017 Ook dit jaar organiseert Bovelander weer 2 kampen op het MHCH terrein in de laatste week van de zomervakantie: van 14 t/m 16 augustus is het weer 3 dagen lang hockey fun van 9.00 - 17.30 uur op het MHCH complex. De kosten voor beide kampen bedragen € 175

Alvast even voorproeven hoe het is? Klik hier voor de foto's van het kamp van vorig jaar

Lees meer

Pilot 'Doortrainen Jeugd Teams'

Nieuws afbeelding

19-5-2017 Nog een paar weken en dan zit het hockeyseizoen er al weer op. Afgelopen seizoenen was er vaak de behoefte om door te trainen in de nieuwe team samenstelling. 

Lees meer

Winnaars Shoot Out clubkampioenschap

Nieuws afbeelding

9-4-2017 Op deze zonnige zondagmorgen vond het Shoot Out clubkampioenschap van MHCH plaats. In 3 groepen (D/C/B-jeugd) deden de meiden en jongens hun best om de keepers te passeren.    Het was voor de toeschouwers erg leuk om naar de kijken! Na deze eerste ronde namen de sterksten het tegen elkaar op in finale. Elke club mag 2 meiden, 2 jongens, een keeper en een keepster aanleveren voor de

Lees meer

Overzicht trainingen komende periode

Nieuws afbeelding

30-3-2017 Het is voorjaar en dat betekent dat er in de komende periode weer heel wat vrije dagen aankomen: Goede Vrijdag, Pasen, Koningsdag, Meivakantie etc. Altijd fijn om vrij te zijn natuurlijk maar het heeft wel consequenties voor de trainingen. Zie hier het complete overzicht:  

Lees meer

Twitter