banner.jpg banner3.jpg header3.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg Sample 11 (1200x400) hi-res.jpg

Zaalhockey - algemeen

Zaalhockey in-het-kort (2 pagina's met de belangrijkste punten)

In de winter wordt er gespeeld in de zaal. Vanaf de D-jeugd ontvangt de speler een uitnodiging hiervoor. Hierdoor hebben alle junioren en senioren teams van MHCH de mogelijkheid om zaalhockey te spelen. De jongste jeugd heeft de mogelijkheid om de gewone midwintercompetitie te spelen (op het veld).

Inschrijven
Coaches van de teams worden aan het begin van het veldseizoen benaderd en kunnen aangeven of ze met hun team deel willen nemen aan de zaalcompetitie, Inschrijving geschiedt per team en de kosten bedragen 45 Euro per lid (seizoen 2016-2017).

Informatie
De belangrijkste informatie over zaalhockey en de organisatie ervan kun je vinden in het zaalhockey informatieboek en de presentatie zaalhockey toelichting bij documenten op deze website (eerst even inloggen). Tijdens de informatieavond voor spelers, coaches, trainers en scheidsrechters zullen de belangrijkste punten worden toegelicht. De info avond vindt ieder jaar voor aanvang van het zaalseizoen plaats.


Trainingsschema
Het trainingsschema voor de zaal is bekend, klik hier voor het schema. Het schema bevat meerdere tab bladen waar je ook de trainingen kan zien per team.


Ook op de KNHB site kun je deze en aanvullende informatie vinden: Informatie zaalhockey district Midden-Nederland


Belangrijk data 2016-2017
6 november bekendmaking definitieve wedstrijdprogramma
8 november train de trainer avond in het clubhuis
10 november info avond en markt in de Slag
3 december start zaalhockey competitie

Toernooien en evenementen

Nieuwsbrief 2016-2017


 

Twitter