banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Maak kennis met hockey tijdens MHCH Beginnersclinic

Nieuws afbeelding 19-2-2019 Vind je het leuk om hockey uit te proberen? Doe dan mee aan de MHCH Beginnersclinic op zondagochtend 14 april. Vind je hockey dan nog steeds leuk, dan kun je ook nog in mei 3x gratis een uur trainen. Alle jongens en meisjes vanaf 5 jaar kunnen meedoen!

Lees meer

MHCH bespaart nu al meer dan 25% CO2!

Nieuws afbeelding 16-2-2019 Terwijl de regering maar blijft dim-dammen over het klimaat akkoord en CO2 belasting heeft MHCH al de knop doorgehakt en is fase 1 van ons energieplan gerealiseerd: energie zuinige LED verlichting op veld 1!

Lees meer

Zaalhockey commissie in de Spotlight

Nieuws afbeelding 16-2-2019 Graag je speciale aandacht voor de vrijwilligers van onze Zaalhockey commissie. Deze commissie heeft een hele nieuwe bemensing. Klaas, Gerard en Bart hebben dit werk de afgelopen maanden met veel enthousiasme opgepakt. Zelfs tot in de late uurtjes werd nog gewerkt aan de indeling van de trainers en voor het regelen van alle accomodaties, wat niet altijd zonder slag of stoot ging.

Lees meer

Hardloopcursus weer in maart van start

Nieuws afbeelding 15-2-2019 Nu het weer langer licht wordt, kunnen we uit onze 'winterslaap' komen en weer vaker naar buiten gaan. Met de MHCH hardloopcursus voor beginners en gevorderden kun je onder professionele begeleiding werken aan techniek en conditie. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de verschillende aspecten van het hardlopen, zoals een goede warming-up, cooling-down en looptechniek. Daarnaast is plezier en

Lees meer

Bovelander Hockeykampen 2019

Nieuws afbeelding 15-2-2019 Ook dit jaar organiseert MHCH in samenwerking met Bovelander Hockeykampen weer 2 zomerkampen: van 26 t/m 28 augustus 2019 is het hockey en fun in Hoevelaken.

Lees meer

Bitjehappen.nl: 9 maart bij MHCH

Nieuws afbeelding 15-2-2019 Je wilt graag veilig sporten. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water. Bitjehappen maakt voor jou een bitje op maat! 

Lees meer

Schoolhockey: vrijwilligers gezocht

Nieuws afbeelding 15-2-2019 In maart kunnen de basisscholen van Hoevelaken - De Spreng, 't Blokhuus en De Hoeve - weer op een leuke manier kennis maken met de hockeysport en onze club. In plaats van een normale gymles komen ze naar onze club voor de lichaamsbeweging

Lees meer

Technische commissie zoekt versterking

15-2-2019 De huidige technische commissie bestaat uit een voorzitter, wedstrijdsecretaris jongste jeugd,  wedstrijdsecretaris C/D jeugd, wedstrijdsecretaris A/B jeugd, wedstrijdsecretaris senioren, arbitrage, trainingscoördinator en materialen. De technische commissie is de schakel binnen de hockeyclub.  Na 6 en 8  jaar gaan de wedstrijdsecretarissen C/D en A/B jeugd na dit seizoen

Lees meer

Start veldtrainingen

Nieuws afbeelding 13-2-2019 Jippie, we mogen het veld weer op! Vanaf maandag 18 februari gaan alle veldtrainingen van start volgens het reguliere schema. In de week van 25 februari tot en met 1 maart is het voorjaarsvakantie en zijn er geen trainingen. Maandag 4 maart starten we dan weer. Ook de keeperstrainingen beginnen dan weer. 

Lees meer

HOCKEYPLAN 2018-2021 – ‘SAMEN ONTWIKKELEN’

Nieuws afbeelding 25-11-2018 Achtergrond Drie jaar geleden zijn we aan de slag gegaan met het Jeugdhockeyplan. Een eerste aanzet die voortborduurde op eerdere plannen om het technisch beleid voor onze jeugd te moderniseren. Zo hebben we de opleidingen voor en begeleiding van onze trainers verbeterd, zijn er nieuwe trainingsmaterialen aangeschaft en is de scheidsrechtersopleiding in een nieuw jasje gestoken. 

Lees meer

Twitter