banner.jpg banner3.jpg header3.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg Sample 11 (1200x400) hi-res.jpg

Geef je team op voor het Push&Plons toernooi

Nieuws afbeelding 11-12-2017 UPDATE: Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor dit toernooi:
- 28 december is VOL
- 29 december: nog 1 plek voor een M8E team of een MD (klasse 1 of 2) vanwege een afzegging
Daarom inschrijving nog even verlengd tot 20 december a.s. maar vol=vol! Mail snel naar push.en.plons.mhch@gmail.com en geef je team op!
*******************

Lees meer

Maartje Paumen opent Rabo Kidsveld

Nieuws afbeelding 29-11-2017 Ex-hockey international Maartje Paumen heeft op woensdag 29 november ons Rabo Kidsveld geopend. Door samen met alle aanwezige kinderen een oefening te doen met de nieuwe hockeytouwen, gevolgd door enkele befaamde hockeytricks van Maartje richting het nieuwe kidsveld, werd het oefenveldje officieel geopend.

Lees meer

Trainingsschema Zaalhockey

Nieuws afbeelding

28-11-2017 Het trainingsschema voor het komende zaalhockey seizoen is bekend. Zie bijlage voor het complete overzicht. In het schema staat hoe laat en in welke zaal er getraind gaat worden. De zaalhockeycommissie heeft geprobeerd om zoveel mogelijk trainingen in de week voor een wedstrijd in te plannen. Wij wensen jullie allemaal veel plezier in de zaal. 

Lees meer

Winterstop trainingen (jongste) jeugd

Nieuws afbeelding

11-11-2017 Winterstop voor jongste jeugd en jeugd:  Maandag 4 december 2017 t/m 7 januari 2018 zijn er geen veldtrainingen voor de jongste jeugd en junioren teams.   Trainingen Jongste Jeugd:  In de winter periode zal er op de maandag 1 keer per week getraind worden op het veld door de Funkey’s, Benjamins en 6 tallen. De trainingen starten 8  januari 2018 van 17.00 -

Lees meer

Gezocht: organisatorisch talent voor zaalhockeycommissie

Nieuws afbeelding

8-11-2017 Zoals jullie weten start het nieuwe zaalhockey seizoen bijna. De Technische Commissie is dringend op zoek naar 1 lid (het liefst 2 ;-) voor de zaalhockeycommissie die dit seizoen kan meelopen/meekijken en het dan volgend seizoen kan overnemen. 

Lees meer

Start werkzaamheden Weidelaan

Nieuws afbeelding

23-11-2017 Let op: in de week van 4 december wordt er aan de Weidelaan gestart met wegwerkzaamheden. Rechts en voor onze club worden er aanpassingen gedaan aan onder andere parkeerplaatsen, extra uitrit, aanbrengen verkeersdrempels, herinrichting grasveld en groenstroken. Wanneer alles gereed is, is mede afhankelijk van de weersomstandigheden. Dus het kan qua bereikbaarheid van de club invloed hebben op de

Lees meer

Jeugdplan in actie!

Nieuws afbeelding

16-11-2017 Het vorig jaar verschenen Jeugdplan staat volop ambitie. Het uitgangspunt is beter hockey door een professionelere aanpak van de trainingen. Daarin hebben we nu de eerste stappen toe gezet met de aanschaf van nieuwe trainingsmaterialen (o.a. touwen en mini-doeltjes), de basisopleiding voor alle jeugdtrainers en de train-de-trainer en coachavonden. De resultaten kunnen bijna niet uitblijven!

Lees meer

Info Zaalhockey: eerste trainingen

Nieuws afbeelding

2-11-2017 Het zaalhockey seizoen gaat binnenkort van start: de eerste wedstrijden zijn al in het weekend van 9 december. De zaaltrainingen beginnen 2 weken voor de aanvang van de zaalcompetitie. Zie de bijlage voor een overzicht van deze trainingen. Zodra de wedstrijden bekend zijn, worden de overige trainingen ingedeeld. 

Lees meer

Twitter