banner3.jpg banner_clubhuis.jpg banner_keeper.jpg header3.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg

Coachavonden: 29 oktober & 5 november

Nieuws afbeelding 12-10-2018 MHCH organiseert weer twee coachavonden op de club speciaal voor alle coaches van zowel de Jongste Jeugd als voor de coaches van A t/m D-teams. 

Lees meer

Halloweentocht 3 november: schrijf je in!

Nieuws afbeelding 10-10-2018 Hou je vast en huiver....het is weer bang aftellen naar de jaarlijkse Halloweentocht die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 3 november bij MHCH! Kom jij ook lekker spoken en griezelen? Kleed je eng aan, schminken hoort er natuurlijk ook bij en jaag iedereen de stuipen op het lijf. Of worden jouw de stuipen op het lijf gejaagd en ren je gillend weg? 

Lees meer

De Week van de Scheidsrechter

Nieuws afbeelding 8-10-2018  "Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd. Week in week uit staan scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de scheidsrechters best weleens voor bedanken. Daarom is het van 6 t/m 14 oktober de Week van de Scheidrechter. Een mooi moment om onze (club)scheidsrechters even extra in het zonnetje te

Lees meer

Herfstvakantie: geen trainingen

Nieuws afbeelding 6-10-2018 Vanwege de herfstvakantie zijn er geen trainingen van 20 t/m 28 oktober. Op 19 oktober komt de keeperstraining ook te vervallen.
Fijne vakantie!

Lees meer

Iedereen hoort erbij!

Nieuws afbeelding 6-10-2018 Wij vinden het als club belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd en welkom voelt. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen dan het beste uit jezelf kunt halen. Het maakt dus niet uit welke religie, achtergrond, huidskleur of seksuele voorkeur je hebt. Bij MHCH is iedereen gelijk!

Lees meer

Maak kennis met Hoevelaken TX1

Nieuws afbeelding 3-10-2018 MHCH is vorige maand voor het eerst gestart met de Trimcompetitie Midden Nederland. Sinds die tijd heten de trimmers van Hoevelaken: Hoevelaken TX1 en zijn we terug te vinden in de standenmotor! Wat een eer voor een groepje dat precies 10 jaar geleden is begonnen met enkele enthousiaste trimmers. Wat betreft de competitie hebben we het best zwaar; we zijn namelijk ingedeeld in klasse 1B. Dat

Lees meer

Grote Clubactie 2018 vanaf 15 september

Nieuws afbeelding

21-9-2018 Ook dit jaar doet MHCH weer mee met de Grote Clubactie. Vorig jaar hebben we met deze actie een mooi bedrag verdiend: 80% van de opbrengst gaat direct naar onze club. Afgelopen jaren heeft MHCH mooie dingen kunnen kopen: zoals de picknicktafels op het terras en de doeltjes voor het inspeelveldje. Allemaal dankzij jullie!

Lees meer

Nieuw: Superloten Grote Club Actie

Nieuws afbeelding

20-9-2018 Vanaf dit jaar kun je via MHC Hoevelaken een SUPERLOT kopen. Een Superlot kost € 150 per stuk. Hiervoor krijg je als koper maar liefst 50 lotnummers die kans geven op de hoofdprijs van € 100.000 ! Dit Superlot kun je natuurlijk kopen voor jezelf. Maar ook leuk om deze samen met je team te kopen. Of als vorm van mini-sponsoring door een bedrijf. 

Lees meer

Enthousiaste speelsters gezocht!

Nieuws afbeelding

5-9-2018 'Dames door de week': ooit van gehoord? De kans is groot van niet en juist dat is een probleem voor de doordeweekse competitie voor 30+ dames. Ook MHCH heeft een Veterinnen team dat op dinsdagochtend meedoet aan deze competitie. Zij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste speelsters. Het is een hele leuke competitie, zo lunchen de teams na afloop van de wedstrijd altijd nog met elkaar. Wil je meer

Lees meer

Spelregelexamen

Nieuws afbeelding

16-9-2018 Op maandag 15 oktober wordt in het clubhuis het spelregelexamen afgenomen bij de 1e jaars B- jeugd. Dit seizoen zullen 33 jeugdleden hun best doen om de scheidsrechterskaart te halen. Via de KNHB krijgen zij een online cursus (drillster) toegestuurd zodat iedereen zich de stof eigen kan maken.

Lees meer

Herkenbare scheidsrechters bij MHCH

Nieuws afbeelding

8-9-2018 Vanaf 15 september zijn onze scheidsrechters goed herkenbaar door het gele poloshirtje met clublogo. En voor de koudere dagen zijn er ook bijpassende jasjes beschikbaar. 

Lees meer

Dames 1 zoekt versterking, iets voor jou?

Nieuws afbeelding

3-9-2018 Het Dames 1 team van Hoevelaken komt ook dit jaar weer uit in de 4e klasse en is van plan er een goed seizoen van te maken! Het team heeft een aantal nieuwe goede speelsters erbij gekregen en is al gestart met de voorbereiding. Zo is er afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd gespeeld. We hebben echter nog plaats om het team helemaal compleet te maken . Wil je meer weten of een keertje

Lees meer

Twitter