banner3.jpg banner_keeper.jpg banner_regenboog.jpg header3.jpg header4.jpeg kampioenen2019_bannerA.jpg Sample 09 (1200x400).jpg

"Communicatie is alles"

Nieuws afbeelding 8-10-2019 Wanneer je dat ook vindt, meld je dan aan als vrijwilliger voor de communicatiecommissie! 

Lees meer

Week van de Scheidsrechter 5 t/m 13 oktober

Nieuws afbeelding 2-10-2019 Scheidsrechters zorgen ervoor dat wedstrijden op een sportieve manier en volgens de spelregels verlopen, zodat spelers optimaal kunnen genieten van het hockey spelletje. De meeste spelers, coaches, ouders en ander publiek weten dat natuurlijk wel, maar staan daar vaak te weinig bij stil. 

Lees meer

35 geslaagden Spelregelexamen

Nieuws afbeelding 2-10-2019 Deze maand is er 2 keer het Spelregelexamen afgenomen. Het resultaat is dat 35 mensen mogen zeggen dat ze geslaagd zijn voor dit examen. Gefeliciteerd: goed gedaan!
Een speciale vermelding voor Abel Brans (11 jaar): hij was de jongste deelnemer die het examen deed en hij is in 1x geslaagd. Dubbel gefeliciteerd dus!! Al een idee welke wedstrijd hij als eerste zou kunnen fluiten?

Lees meer

Superlot: speciaal voor bedrijven of ouders met clubliefde

Nieuws afbeelding 24-9-2019 De Grote Clubactie is weer van start gegaan. Ook onze club doet hieraan mee. De juniorteams gaan enthousiast met verkoopboekjes langs de deur bij familie, vrienden en buren om loten te verkopen. Van alle verkochte loten gaat 80% van de opbrengst naar onze club en ook een deel naar goede doelen. Met deze opbrengst kunnen wij als club weer extra activiteiten en projecten realiseren. 

Lees meer

Verkoop Grote Clubactie vanaf 14 september

Nieuws afbeelding 3-9-2019 Ook dit jaar doet MHCH weer mee met de Grote Clubactie. Vorig jaar hebben we met deze actie een mooi bedrag verdiend: 80% van de opbrengst gaat direct naar onze club. Afgelopen jaren heeft MHCH mooie dingen kunnen kopen: zoals de picknicktafels op het terras en de doeltjes voor het inspeelveldje. En in 2018 hebben we geld ingezameld voor een terrasoverkapping. Die wordt later dit jaar gebouwd.

Lees meer

Onze allerkleinste winnen hun eerste wedstrijd

Nieuws afbeelding

16-9-2019 **M3F1 boekt haar eerste overwinning!** Afgelopen zaterdag boekte het jongste team van MHCH haar eerste overwinning! Het team bestaat uit meiden van 6 en 7 jaar jong. Ze zijn vorig jaar begonnen met hockey: helaas met vele grote nederlagen werden afgewisseld met slecht 1 gelijkspel.

Lees meer

Spelregelwijziging 2019 – 2020 voor alle jeugd en senior.

Nieuws afbeelding

4-7-2019 Alle nationale hockeywedstrijden voor junioren en senioren worden vanaf komend seizoen in vier kwarten gespeeld. Dat heeft de KNHB bekend gemaakt. Verder verdwijnt de vliegende keeper uit het veldhockey. Teams kunnen kiezen uit twee opties: of tien veldspelers plus een keeper met volledige uitrusting of elf veldspelers. De bond volgt daarmee de internationale spelregels van de FIH. 

Lees meer

Twitter