banner.jpg banner3.jpg header3.jpg header4.jpeg Sample 09 (1200x400).jpg Sample 11 (1200x400) hi-res.jpg

Halloweentocht zaterdag 28 oktober

Nieuws afbeelding 20-10-2017 Kom jij ook lekker spoken en griezelen? Kleed je eng aan, schminken hoort er natuurlijk ook bij en jaag iedereen de stuipen op het lijf. Of.......wordt jou de stuipen op het lijf gejaagd en ren je gillend weg ?! MHC Hoevelaken organiseert de grootste en engste griezelspeurtocht van Hoevelaken! Wegens groot succes, komt DE spannendste avond van het hockeyseizoen terug.  

Lees meer

Zaalhockey kick-off 16 november

Nieuws afbeelding 16-10-2017 Op donderdagavond 16 november is de jaarlijkse informatie-avond voor coaches en teammanagers voor het komend zaalhockey seizoen in het Sportcafe van de Slag in Hoevelaken. Hier worden de ins en outs van het zaalhockey uitgelegd. Ook is Van Duinkerken op deze avond aanwezig voor de verkoop van zaalhockey benodigdheden. De avond ziet er als volgt uit: 

Lees meer

MHCH Bladvrij! Help jij daarbij ?

Nieuws afbeelding 6-10-2017 Herfst betekent veel wind en dus veel vallende blaadjes. Dit kan voor voor gevaarlijke situaties zorgen. Bladeren, en vooral natte bladeren, maar ook mos en schimmelvorming op onze mooie velden. En dit kan leiden tot glijpartijen en een vervelende valpartij met alle gevolgen van dien.

Lees meer

Herfstvakantie: geen training

Nieuws afbeelding 6-10-2017 Nog een weekje en dan is het herfstvakantie. Dat betekent dat er in de week van maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober geen trainingen zijn. Op vrijdag 13 oktober is er ook geen keeperstraining. De competitie wordt hervat op zaterdag 4 november. Geniet van de vakantie! 

Lees meer

Sportminded Hoevelaken: de waarde van bedrijfsmerken en het succes van Picnic

Nieuws afbeelding

4-10-2017 Dinsdag 26 september 2017 organiseerden de sponsorcommissies van voetbalvereniging sc Hoevelaken en de Mixed Hockey Club Hoevelaken namelijk voor de veertiende keer sinds november 2009 een bijeenkomst voor hun belangrijkste sponsoren. "Picnic-en” was het thema, want de sponsoren waren deze keer te gast bij Picnic.

Lees meer

Coachavonden 23 & 30 oktober

Nieuws afbeelding

28-9-2017 Speciaal voor onze coaches van de Jeugd en de Jongste Jeugd teams worden er in oktober twee avonden georganiseerd in ons clubhuis. Deze avonden worden gegeven door Luc Kemps. Tijdens deze avonden kunnen de coaches hun vragen kwijt en met elkaar sparren hoe ze bijvoorbeeld een bepaalde spelsituatie aan kunnen pakken.

Lees meer

Spelregelexamen 23 oktober

Nieuws afbeelding

1-10-2017 Alle eerstejaars B en alle junioren A/B en senioren die hun scheidsrechterskaart nog niet hebben gehaald, worden ook dit jaar weer uitgenodigd voor deelname aan het spelregelexamen.
Het spelregelexamen vindt plaats op maandag 23 oktober om 20:00 uur in het clubhuis van MHCH.

Lees meer

Grote Club Aktie start 16 september

Nieuws afbeelding

14-9-2017 Ook dit jaar doet MHCH weer mee met de Grote Clubactie. Vorig jaar hebben we met deze actie een mooi bedrag verdiend: want 80% van de opbrengst gaat direct naar onze club. Afgelopen jaren heeft MHCH mooie dingen kunnen kopen: zoals de picknicktafels op het terras en de doeltjes voor het inspeelveldje. Allemaal dankzij jullie!

Lees meer

Twitter